Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/majaflak.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Bloggen lever stadig – Majas Univers

Bloggen lever stadig

Godaften 😊

Det er alt for længe siden at jeg har skrevet et blogindlæg – og det beklager jeg.

Jeg har simpelthen bare haft brug for at trække stikket helt ud, tænke over en masse ting og lige bearbejde nogle følelser, som jeg ikke rigtig kunne komme af med.

Jeg tror Tobias’ diagnose har været hårdere at sluge end jeg først antog. Egentlig har diagnosen jo ikke ændret min dreng, eller vores liv som sådan. Men den har da klart gjort mig mere opmærksom hvor alvorlig hans sygdom egentlig er. Det er sq ikke sjovt at have et barn med en diagnose som ikke kan kureres. Sygdom er noget rigtig lort og ingen forældre ønsker dette for deres barn/børn.

Når det nu er sagt, har jeg også haft brug for at genoverveje nogle ting/problematikker i mit liv, og hvordan jeg bedst muligt kommer ud af kommunekassen. Jeg får lige pt. kontanthjælp og jo tak, hvem end der synes at vi enlige forældre vinder mega mange penge på dette, de tager grueligt fejl! Det er ikke sjovt og slet ikke når man godt er klar over at man ikke kommer til at passe et almindeligt fuldtidsarbejde. Det er drøjt at skulle blive ved med at gentage sig selv over en sagsbehandler. Især når loven bare ikke giver plads til forældre med syge børn. Jeg står jo helt alene med Tobias, så når han er syg eller han ikke vil sove, er der altså kun mig til at passe ham. Det giver jo sig selv. Jeg vil dog ikke komme med en lang roman om dette emne, da jeg synes det bliver noget af et brokke-indlæg og det er ikke meningen.

Så for at komme videre med mit liv – mine drømme – har jeg tænkt, og jeg har tænkt. Jeg er nu kommet frem til at jeg må/vil vælge at forsøge mig som selvstændig.

Jeg vil starte et forlag. Nu skriver jeg jo selv bøger så det virker mest oplagt med et forlag. Jeg interesserer mig også utroligt meget for litteraturen og andre forfattere. Der sidder så mange derude med et utroligt skrivetalent som desværre ikke kommer igennem nåleøjet hos de store forlag – så kan man selvudgive, hvilket jeg har gjort – men jeg tænker stadig der er nogen der har lyst til at være hos et decideret forlag eller i hvert fald som minimum, få hjælp og rådgivning til hvordan man kan selvudgive osv.  Jeg har stadig ikke styr på alle detaljerne, og jeg er stadig ikke helt klar over hvad det vil indebære at blive selvstændig. Jeg er kun lige gået i gang med at udarbejde en forretningsplan, og jeg får heldigvis god rådgivning fra Business C her i Fredericia. Det bliver rigtig spændende, og jeg håber inderligt at det kan lykkedes så jeg kan forsørge mit barn og mig selv… uden hjælp fra nogen! For hold nu op, hvor bliver man godt nok temmelig træt og skør af at være i systemets favn, især med alle de nye tiltag og stramme regler… jeg ville nu ønske man så på individet og den personlige sag, men det gør man ikke. Dette har også medført at min stress og depression rammer mig alt for ofte. Jeg vil dog skrive et indlæg om dette en anden dag, for det kommer til at fylde en del.

I dag ville jeg blot lige skrive at jeg altså stadig er her, og jeg stadig ønsker at blogge og dele lidt ud af mit liv som mor til Tobias og hvad jeg ellers render og foretager mig.

Tobias har det godt og han trives – dog er han stadig inde i en frygtelig periode hvor han ikke rigtig vil sove og det har kostet en del fridage fra skolen. Tobias har prøvet melatonin piller, men de virkede ikke og så har han fået en kugledyne – faktisk er det nummer to vi tester, men ingen af dem synes at gøre en forskel for ham.

Og så er Tobias blevet godkendt til at få en trivselsbil – jeg har fået lov til at låne penge via kommunen så vi kan få en bil – dette er rigtigt fedt og det glæder mig meget at det endelig kan lykkedes. Det kommer til at give os mange glæder i hverdagen og en helt anden selvstændighed. Samt det er virkelig problematisk hvis det sker noget akut med Tobias, og jeg så skal ringe rundt til familiemedlemmer i håb om at de vil køre os til læge eller sygehus. Eller hvis de ringer fra skolen at Tobias skal hentes før tid.  Lige nu er vi så ved at finde ud af hvilken bil der passer bedst til Tobias.

 

Jeg vil ikke skrive mere… eller det kunne jeg godt men jeg har en dreng som ikke vil sove.

Ha’ en dejlig lørdag aften 😊

Hilsen Maja

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *